Gušti & Tomi & Vina Kobal Pod zvezdami® (redna prodaja)

Sold

Gušti & Tomi & Vina Kobal Pod zvezdami® (redna prodaja)

55,00 z vključenim DDV

Ni na zalogi

Koda artikla: 07072023-02 Kategorija:

Opis

Ste pripravljeni na nepozabno poletno doživetje? 😍 Z ekipo Pod zvezdami® smo za vas pripravili pester nabor dogodkov.

Pridružite se nam na zvezdnem večeru z Guštijem in Tomijem, ki bo obdan z odlično družbo, osupljivim vzdušjem na odprti terasi domačije Vina Kobal, vrhunskimi vini in nagrajenimi peninami in domačimi kraškimi prigrizkih … 🎊 Kras je enostavno nepozaben! ❤️🥂

Pod zvezdami® je čustven dogodek, ki vas bo popeljal v vinsko-glasbeni svet. Je dogodek, ki združuje odlično vino in najboljšo glasbo. Pridružite se nam na domačiji Vina Kobal v Štanjelu in doživite nepozaben večer. Prepustite se okusom najboljših vin in penin Vina Kobal in uživajte v domačem kraškem prigrizku. In ko se nad vami začnejo bleščati zvezde, se pripravite, da vas prevzame očarljiv nastop nekaterih največjih glasbenih imen, vse to v najbolj intimnem in ekskluzivnem ambientu. Za vsak večer Pod zvezdami je na voljo le 150 vstopnic. Ne zamudite priložnosti, da postanete del tega nepozabnega doživetja – zagotovite si zvezdne vstopnice pravočasno.

KDAJ IN KJE?
Domačija Vina Kobal – Štanjel 55 // 7. julij 2023, 21:00

Kaj je vključeno v vstopnico? 🥂 Vstopnica Pod zvezdami vključuje vse, kar potrebujete za uživanje v čarobnem večeru. 😍 Z vstopnico boste prejeli: Sedeči koncert glasbenika/glasbene skupine; Neomejeno degustacijo vin in penin iz najboljše ponudbe Vina Kobal; Vodo za osvežitev; Manjši prigrizek, ki je 0dlična spremljava degustaciji vina ali penine.

Early-bird vstopnica: 49,99 EUR (z DDV)
Redna vstopnica: 55,00 EUR (z DDV)

☔️ V primeru slabega vremena bo dogodek potekal v Zadružnem domu Štanjel.

🥂Prireditve se lahko udeležijo polnoletne osebe ali mladoletniki v spremstvu staršev ali zakonitih zastopnikov. Minister za zdravje opozarja: “Prekomerno uživanje alkohola lahko škoduje zdravju.”

Organizator dogodka:
Kobal Production d.o.o.

Podrobnosti o dogodku

Datum: julij 07, 2023

Ura začetka: 21:00 CEST

Lokacija: Vina Kobal, Štanjel 55

Email: info@podzvezdami.si