Predin in Mef & Vina Kobal Pod zvezdami® (redna prodaja), degustacija s prigrizki in glasbo

Predin in Mef & Vina Kobal Pod zvezdami® (redna prodaja), degustacija s prigrizki in glasbo

55,00

Na zalogi

SKU: 260822-2 Kategorija:

Opis

Že imate načrte za letošnje poletje? 😍 Za vas smo pripravili pestro dogajanje v sklopu dogodkov Pod zvezdami®.

Gostili bomo Predina in Mefa. Odlična družba, prekrasen ambient na odprti terasi domačije Vina Kobal, vrhunska vina in nagrajene penine, domači kraški prigrizki … 🎊 Vse to je nepozabno doživetje Pod zvezdami ✨. Kras je enostavno neponovljiv.❤️🥂

✨KDAJ IN KJE?✨
Domačija Kobal – Štanjel 55 // 26. 8. 2022, 20.45

✨KJE LAHKO KUPIM VSTOPNICO?✨
Vstopnice so v prodaji preko spletne platforme www.podzvezdami.si.

V ceno vstopnice je vključen intimen koncert Predina in Mefa na odprti terasi (samo 165 mest), degustacija petih najboljših vin in penin Vina Kobal, domači prigrizki na dogodku in intimno druženje s Predinom in Mefom. Bodite del nepozabne izkušnje 😍🎤🎼✨🥂

EARLY BIRD VSTOPNICA: 49,99 EUR (z vključenim DDV) – RAZPRODANO

REDNA VSTOPNICA: 55,00 EUR (z vključenim DDV)

✨PREDIN IN MEF✨
Julija se bosta pod zastavo 1na1 premierno srečala dva legendarna glasbenika, Ježkova nagrajenca, iskriva pesnika in velika prijatelja, vedno lačni Zoran Predin in Drago Mislej – Mef, katerega opus se bere kot zbirka največjih primorskih pop hitov vseh časov: ‘Pogum’, ‘Tina’, ‘Anita ni nikoli’, ‘Črta’, ‘Ti si se bal’, ‘Lahko noč Piran’, ‘Poišči me (Ne bom ti pravil)’, ‘Veter z juga’, ‘Kar je res je res’ … Od konca sedemdesetih, ko sta stopila na slovensko glasbeno sceno, se je v njunih opusih nabralo mnogo brezčasnih uspešnic, v njunih spominih pa vsaj toliko zanimivih in humornih anekdot. Čeprav oba raje gledata naprej, bo njunim spominom in glasbi zagotovo lepo prisluhniti. Mentol bombon, gate in zarjavele trobente so všteti v ceno vstopnice!

☔️V primeru dežja bo prireditev potekala v Zadružnem domu Štanjel.

🥂Dogodka se lahko udeležijo polnoletne osebe oziroma mladoletne osebe v spremstvu staršev ali zakonitega zastopnika. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

‼️Na dogodku NI POTREBNO izpolnjevati pogoja PCT. Vladni odloki se redno spreminjajo, zato bomo sledili aktualnim smernicam.

Organizator dogodka:
Kobal Production d.o.o.
info@kobalproduction.com

Podrobnosti o dogodku

Datum: avgust 26, 2022

Ura pričetka: 20:45 CEST

Ura konca: 01:00 CEST

Lokacija: Domačija Vina Kobal, Štanjel 55

Navodila: Parkirišča: https://goo.gl/maps/2eMaYoiZAqRX5T4s6

Email: info@podzvezdami.si

Quick Menu