Tabu & Vina Kobal Pod zvezdami®, dodatni termin (redna prodaja)

Razprodano

Tabu & Vina Kobal Pod zvezdami®, dodatni termin (redna prodaja)

55,00

Ni na zalogi

SKU: 270822-2 Kategorija:

Opis

Že imate načrte za otvoritev letošnjega poletja? 😍 Za vas smo pripravili pestro dogajanje v sklopu dogodkov Pod zvezdami®.

Gostili bomo skupino Tabu Akustični. Odlična družba, prekrasen ambient na odprti terasi domačije Vina Kobal, vrhunska vina in nagrajene penine, domači kraški prigrizki … 🎊 Vse to je nepozabno doživetje Pod zvezdami ✨. Kras je enostavno neponovljiv.❤️🥂

✨KDAJ IN KJE?✨
Domačija Kobal – Štanjel 55 // 27. 8. 2022, 20.45

✨KJE LAHKO KUPIM VSTOPNICO?✨
Vstopnice so v prodaji preko spletne platforme www.podzvezdami.si.

V ceno vstopnice je vključen intimen koncert skupine Tabu Akustični na odprti terasi (samo 165 mest), degustacija petih najboljših vin in penin Vina Kobal, domači prigrizki na dogodku in intimno druženje s skupino Tabu. Bodite del nepozabne izkušnje 😍🎤🎼✨🥂

EARLY BIRD VSTOPNICA: 49,99 EUR (z vključenim DDV) – RAZPRODANO

REDNA VSTOPNICA: 55,00 EUR (z vključenim DDV)

✨TABU HITI ✨
– Dobra vila: https://youtu.be/9mkSlLryl_A
– Nekoč nekje: https://youtu.be/tuOJUMDU3zE
– Poljubljena: https://youtu.be/gHSsRstipJc
– Do kosti: https://youtu.be/b8K2yCa9FEs
– Prvi zadnji: https://youtu.be/iP3Uex6G8Ro
– Nabiralka zvezd: https://youtu.be/qXMDR4vF2JU
– Pesek in dotik: https://youtu.be/SIPZ1A9SrqM
– Oblak za dva: https://youtu.be/l8bJXmoz1i0

✨O SKUPINI TABU✨

Tabu se je zgodil maja 1998, ko je iz kar nekaj lokalnih bendov zrasla druščina podobno mislečih, enako dišečih in po odru hrepenečih mladostnikov. Nepričakovan in presenetljiv uspeh priredbe na lokalnih radijskih postajah je sprožil željo po lastnem ustvarjanju. Skladbe, kot so Dobra vila, Tabu, Lahko sem srce in druge skupaj s prodanih več kot 25.000 izvodov albuma, so skupino ekspresno izstrelile v sam vrh takratne pop rock scene. Vse se je začelo odvijati s presenetljivo hitrostjo, nastajali so novi komadi, še boljši in uspešnejši. Angel, Ocean, Divje … Tabu se ni več ustavil. Leta 2005 skupina doseže svoj vrhunec z velikim koncertom in za tiste čase ter slovenske razmere izjemnim uspehom ob razprodani hali Tivoli v Ljubljani.

Skupini se kmalu zatem pridruži nova pevka Tina Marinšek in klaviaturist Aleš Beriša. Naslednja leta so ustvarjalna bomba. Nastanejo nepozabne pesmi, kot so Oblak za dva, Poljubljena, Nekoč nekje, Pesek in dotik, Hvala za ribe … Za piko na i leta 2014 sledi najlepši in popolnoma razprodan koncert v Ljubljanskih Križankah, kjer je skupina sodelovala tudi s simfoničnem orkestrom RTV Slovenija.

Spomladi 2016 se pridruži pevka Eva Beus. V naslednjih mesecih sledi neverjetna medijska pozornost in podpora vseh, ki imajo radi Tabu. Po singlu »Greva dol« se skupina odpravi na zelo uspešno koncertno turnejo. V istem letu letu nastane čudovita plošča »Nabiralka zvezd« in zgodba se nadaljuje. Skupina v novi zasedbi do leta 2020 odigra preko 150 koncertov in z različnimi sodelovanji in projekti (orkester slovenske policije, simfonični orkester RTV Slo, Izštekani, celovečerni dokumentarni film »Zgodba za jutri«, koncert Stožice Ljubljana …) utrjuje in nadaljuje bogati že več kot 21-letni glasbeni opus. V letu 2020 skupina Tabu pripravi prvi DRIVE – IN koncert v zgodovini Slovenije, kot odgovor na karanteno in prepoved zbiranja ljudi na javnih prireditvah, zaradi pandemije korona virusa.

V januarju 2022 je izšel nov singel in videospot z naslovom Zmaji.

☔️V primeru dežja bo prireditev potekala v Zadružnem domu Štanjel.

🥂Dogodka se lahko udeležijo polnoletne osebe oziroma mladoletne osebe v spremstvu staršev ali zakonitega zastopnika. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Organizator dogodka:
Kobal Production d.o.o.
info@kobalproduction.com

Event Details

Date: avgust 27, 2022

Start time: 20:45 CET

End time: 01:00 CET

Venue: Domačija Vina Kobal, Štanjel 55

Directions: Parkirišča: https://goo.gl/maps/2eMaYoiZAqRX5T4s6

Email: info@podzvezdami.si

Quick Menu