Vlado Kreslin & Vina Kobal Pod zvezdami® (darilni bon za dve osebi) – 17. 6. 2023

Vlado Kreslin & Vina Kobal Pod zvezdami® (darilni bon za dve osebi) – 17. 6. 2023

110,00

Na zalogi

SKU: 170623-03 Kategorija:

Opis

Podarite izvrstno darilo – darilni bon za dve osebi za prvi večer Pod zvezdami z Vladom Kreslinom, ki bo obdan z odlično družbo, osupljivim vzdušjem na odprti terasi domačije Vina Kobal, vrhunskimi vini in nagrajenimi peninami in domačimi kraškimi prigrizkih … 🎊 Kras je enostavno nepozaben! ❤️🥂

Pod zvezdami® je čustven dogodek, ki bo obiskovalce popeljal v vinsko-glasbeni svet. Je dogodek, ki združuje odlično vino in najboljšo glasbo. Obiskovalec dogodka Pod zvezdami se bo lahko prepustil razvajanju z najboljšimi vini in peninami Vina Kobal in užival v domačem kraškem prigrizku. In ko se bodo na nebu začele bleščati zvezde, bo obiskovalce prevzel očarljiv nastop Vlada Kreslina, vse to v najbolj intimnem in ekskluzivnem ambientu. Za vsak večer Pod zvezdami je na voljo le 150 vstopnic. Ne zamudite priložnosti, da podarite darilni bon za nepozabno doživetje.

KDAJ IN KJE?
Domačija Vina Kobal – Štanjel 55 // 17. junij 2023, 21:00

Kaj je vključeno v darilni bon? 🥂 Darilni bon Pod zvezdami vključuje vse, kar obiskovalec potrebuje za uživanje v čarobnem večeru. 😍 Z darilnim bonom za dve osebi obiskovalca prejmeta: Sedeči koncert Vlada Kreslina na domačiji Vina Kobal v Štanjelu; Neomejeno degustacijo vin in penin iz najboljše ponudbe Vina Kobal; Vodo za osvežitev; Manjši prigrizek, ki je 0dlična spremljava degustaciji vina ali penine.

Darilni bon za dve osebi: 110 EUR (z vključenim DDV)

☔️ V primeru slabega vremena bo dogodek potekal v Zadružnem domu Štanjel.

🥂Prireditve se lahko udeležijo polnoletne osebe ali mladoletniki v spremstvu staršev ali zakonitih zastopnikov. Minister za zdravje opozarja: “Prekomerno uživanje alkohola lahko škoduje zdravju.”

Organizator dogodka:
Kobal Production d.o.o.