Žan Serčič & Vina Kobal Pod zvezdami® (predprodaja), degustacija s prigrizki in glasbo

-9% Razprodano

Žan Serčič & Vina Kobal Pod zvezdami® (predprodaja), degustacija s prigrizki in glasbo

49,9955,00

Ni na zalogi

SKU: 160722-1 Kategorija:

Opis

Že imate načrte za letošnje koncertno poletje? 😍 Za vas smo pripravili pestro dogajanje v sklopu dogodkov Pod zvezdami®.
Gostili bomo Žana Serčiča z bandom. Odlična družba, prekrasen ambient na odprti terasi domačije Vina Kobal, vrhunska vina in nagrajene penine, domači kraški prigrizki … 🎊 Vse to je nepozabno doživetje Pod zvezdami ✨. Kras je enostavno neponovljiv.❤️🥂
Po koncertu bo med degustacijo nastopil tudi Duo Kamikazete, ki prihaja naravnost iz portugalskih Talentov. 🔥 Eva in Tinkara sta s svojimi vrtoglavimi triki na drogu navduševali tudi gledalce v 7. sezoni šova Slovenija ima talent, mladi športnici pa sta tudi po šovu nadaljevali z urjenjem in med drugim svoje atraktivne in na trenutke nevarne trike predstavili na Dunking Devils Live šovu, ki velja za največji cirkuški šov pri nas.
✨KJE IN KDAJ?✨
Domačija Kobal – Štanjel 55 // 16. 7. 2022, 20.45
✨KJE LAHKO KUPIM VSTOPNICO?✨
Vstopnice so v prodaji preko spletne platforme www.podzvezdami.si.
V ceno vstopnice je vključen intimen koncert Žana Serčiča z bandom na odprti terasi (samo 165 mest), degustacija petih najboljših vin in penin Vina Kobal, domači prigrizki na dogodku in intimno druženje s skupino. Bodite del nepozabne izkušnje 😍🎤🎼✨🥂
EARLY BIRD VSTOPNICA: 49,99 EUR (z vključenim DDV)
REDNA VSTOPNICA: 55,00 EUR (z vključenim DDV)
✨ŽAN SERČIČ HITI ✨
– Zadnja noč: https://youtu.be/GlWQmvq638g
– Snežinki: https://youtu.be/CVHxdKachfw
– Najina zgodba: https://youtu.be/f7xOoZldiXQ
– Letim: https://youtu.be/bWiEiDJZBjE
– Zlomljena: https://youtu.be/OXuWWWukGA8
– Čudeži: https://youtu.be/ak2J5HMNWdo
– Tebe ne dam: https://youtu.be/Ez1_e1NCq2s
✨O ŽANU SERČIČU✨
Ustvarjalec tega trenutka. To je najboljši opis trenutne pozicije Žana Serčiča na domači glasbeni sceni. Njegov najnovejši hit, čutna balada ‘Zadnja noč’, je bil več kot teden dni absolutna #1 slovenskega YouTuba – pred Senidah, Parnim Valjkom in drugimi regionalnimi velikani. Mojster romantike pa je najboljši v živo – na intimnih koncertih.
Vsestranski pevec, glasbenik, avtor in producent, ki navdušuje z modernim pop zvokom. Po dveh svojih ploščah je produciral tudi aktualni album Jana Plestenjaka ‘V naju še verjamem’, v finale Eme je popeljal Anabel s pesmijo ‘Tendency’ in Stelo Sofio s skladbo ‘Tu in zdaj’, podpisuje aktualne skladbe De Liri (‘Visoko’), Eve Boto (‘Misliš na njo’) Brez kril (‘Bepop’), z Anabel sta posnel odličen duet ‘Rada’, z Dagijem, ki igra tudi v njegovem bendu, ‘Tebe ne dam’, z Emkejem ‘Nisva kul’, ne pozabimo na njegove hite ‘Čudeži’ in ‘Snežinki’, ‘Letim’ … in odlično sprejet avtorski album ‘Iz moje sobe’.
Žan Serčič se je v desetletju iz malega fanta s kitaro razvil v enega naših najbolj cenjenih in karizmatičnih pevcev, ki je na poti na največje glasbene odre. Še pred tem pa mu lahko, z odličnim bendom, prisluhnete na intimnem koncertu Pod zvezdami v Štanjelu.
☔️V primeru dežja bo prireditev potekala v Zadružnem domu Štanjel.
🥂Dogodka se lahko udeležijo polnoletne osebe oziroma mladoletne osebe v spremstvu staršev ali zakonitega zastopnika. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
‼️Na dogodku NI POTREBNO izpolnjevati pogoja PCT. Vladni odloki se redno spreminjajo, zato bomo sledili aktualnim smernicam.
Organizator dogodka:
Kobal Production d.o.o.
info@kobalproduction.com

Podrobnosti o dogodku

Datum: julij 16, 2022

Ura pričetka: 20:45 CEST

Ura konca: 01:00 CEST

Lokacija: Domačija Vina Kobal, Štanjel 55

Navodila: Parkirišča: https://goo.gl/maps/2eMaYoiZAqRX5T4s6

Email: info@podzvezdami.si

Quick Menu